Maasstedelijke Koren

Koorvereniging voor kinderen en volwassenenSponsoren

Middel deze pagina geven wij aandacht aan en bedanken wij onze sponsoren, die onze concerten en concertreizen mogelijk maken:

Ben Jansma Uitvaartverzorging is een kleinschalige en persoonlijke uitvaartonderneming en staat garant voor een waardige verzorging van de uitvaart. Ze zijn werkzaam in Zwijndrecht en wijde omgeving en leveren hun diensten ongeacht uw kerkelijke en/of culturele achtergrond. Ben Jansma Uitvaartverzorging is een particuliere en dus 100% zelfstandige uitvaartonderneming. Door deze zelfstandigheid kunnen zij u ruime aandacht geven op de momenten dat het voor u nodig is, en niet alleen maar in de dagen voor en na de uitvaart. Tijdens het bespreken van de uitvaart zijn zij niet aan tijd gebonden en kan in alle rust de wensen en gedachten op een rijtje worden gezet. Samen wordt overlegd  wat wenselijk en ook financieel haalbaar is om zo tot een persoonlijk afscheid te komen.

Al sinds 1924 is ons familiebedrijf onlosmakelijk verbonden met reizen! Of het nu gaat om het huren van een bus van Rotterdam naar Amsterdam of het laten ontwikkelen van een stedentrip naar Parijs of Berlijn. De 1ste generatie begon als een puur busbedrijf, maar inmiddels is Verschoor Reizen een touroperator. Een echte groepsreis specialist, of het nu gaat om een schoolreis of bedrijfsuitje. Ons team neemt de volledige organisatie bij u uit handen!

Zeggelaar Installatietechiek is een deskundig elektrotechnisch installatiebedrijf voor elektrotechniek zoals zonnepanelen, inbraakbeveiliging, brandmeldinstallaties of datanetwerken? De specialisten adviseren, rekenen, tekenen en installeren al meer dan 30 jaar complete installaties, van hoofdverdeler tot wandcontactdoos, van inbraakbeveiliging en brandmeldinstallatie tot zonnepaneel.

Sinds 1984 is Slagerij Rien Bezooijen een begrip in Rotterdam en tot ver daarbuiten. In winkelcentrum Het Lage Land in de wijk Alexanderpolder wordt bij deze vleesspecialist bij uitstek met passie gewerkt aan een scala aan specialiteiten. Onder de leiding van Meesterslager Rien Bezooijen wordt gestalte gegeven aan de meest moderne vorm van het ambachtelijke slagersbedrijf.

  • Verschoor Reizen
  • Zeggelaar
  • Ben Jansma