Maasstedelijke Koren
 
koorvereniging voor kinderen en volwassenen

Kom zingen bij de Maasstedelijke Koren!

Houd je van zingen?

verzin je steeds zelf melodietjes tijdens het opruimen van je kamer?

kun je de rrrrrrrollende r goed uitspreken?

kun je op vrijdagavond?

zing je zo hoog dat de ramen gaan trillen?

Wil je zonder bijles beter gaan lezen, Engels leren, van je faalangst af? En alleen leren zingen (solo), vrienden voor het leven maken, bijzondere dingen meemaken als zingen in een opera, op tv, in een film? Je toekomstige vrouw/man ontmoeten (ook al moet je daar voorlopig nog niet aan denken, jak)? Concertreizen maken, gek doen, sporten, spelletjes spelen, alles in één? Zooo goed leren zingen dat je de rest van je leven muziek maken als beroep hebt? Mensen laten lachen, huilen en laten huilen van het lachen, alleen maar omdat jij iets heel goed of mooi zingt?

Je bent geschikt als nieuw koorlid bij 2 of meer keer ja op bovenstaande vragen!

Kom een paar keer gratis meezingen!

Geef je op via de website, of dianavanes@maasstedelijkekoren.nl

Bij alle koren is plek voor nieuwe leden. Kinderen jonger dan 13 jaar oud kunnen gelijk instromen. Kinderen boven de 13 jaar en volwassenen krijgen eerst (na een paar weken) een stemtest om te kijken of ze in de groep passen (met betrekking tot niveau en klankkleur van de stem). Wat ons betreft: tot snel! 

We repeteren één keer per week en zingen klassieke muziek. We doen ook vaak mee met bekende producties. Zo werkten we vorig seizoen voor de tweede keer mee met het Muzikaal Verhaal van het Rotterdams Philharmonisch orkest in de Doelen. Ook zongen we in de film De Koning van Katoren en deden we dit jaar mee in De Doelen met De Notenkraker (Rotterdams Philharmonisch Orkest en Theater Terra). Jaarlijks werken we mee aan de beroemde Matthäus Passion en maken we een buitenlandse concertreis.

Lijkt het jou leuk om een keer een kijkje te komen nemen? Dat mag altijd! Je een maand gratis met ons meezingen en zelf ontdekken of ons koor iets voor je is.