Maasstedelijke Koren

Koorvereniging voor kinderen en volwassenenWelkom bij de Maasstedelijke Koren!

De Maasstedelijke Koren is een koorvereniging voor kinderen en volwassenen. Wij zingen klassieke muziek van alle jaren. Op deze website meer informatie over onze verschillende koren, een impressie en een manier om met ons in contact te komen, om lid te worden, of een van onze koren te boeken.


Aankomend concert - Valentijnsconcert Maasstedelijk Vrouwenensemble (14 februari)

Op 14 februari geeft het Maasstedelijk Vrouwen Ensemble een Valentijnsconcert in de St. Caeciliakerk, het concert begint om 20.15u. De toegang is gratis, met de mogelijkheid tot een vrije gift. Na afloop is er tegen een kleine vergoeding een hapje en een drankje beschikbaar.
 

Concert Agenda
  • 14 februari - Valentijnsconcert Maasstedelijk Vrouwenensemble
  • 5 april, Mattheus Passion in Huizen
  • 6 april, Mattheus Passion in Heusden met Vocaal Ensemble Markant
  • 7 april, Mattheus Passion in Heusden met Vocaal Ensemble Markant

Draagt u de Maasstedelijke koren een warm hart toe? Wordt vriend van de Maasstedelijke Koren!

De afgelopen 28 jaar hebben honderden kinderen bij de Maasstedelijke Koren kennis gemaakt met koorzang. Een aantal van hen is professioneel zanger(es) geworden. Vele anderen zingen nog met plezier in een amateurkoor. Ook volwassenen kunnen al jaren terecht bij de Maasstedelijke koren. Veel leden zijn al jarenlang, soms van kleins af aan lid van de vereniging. Gezamenlijk muziek maken verbindt, ontspant en geeft plezier. Ook is aangetoond dat het maken van muziek goed is voor de hersenontwikkeling van kinderen.


Het organiseren van concerten en concertreizen, de inzet van de muzikale staf, het uitvoeren van bijzondere producties: dat kunnen we niet zonder financiële steun. U kunt vriend van de Maasstedelijke Koren worden vanaf 25 euro per jaar. Daar krijgt u ook iets voor terug: 4x per jaar dit nieuwsblad en korting op onze eigen concerten.