Maasstedelijke Koren

koorvereniging voor kinderen en volwassenen

Welkom bij de Maasstedelijke Koren!

De Maasstedelijke Koren is een koorvereniging voor kinderen en volwassenen. Wij zingen klassieke muziek van alle jaren.

 

Kerstkoor De Notenkrakers


Vind jij kerst ook zo leuk? Wij wel, daarom organiseren De Maasstedelijke Koren een mega kerstkoor op zaterdagavond 9 december vanaf 19.30u. Je mag meedoen als je op één van de basisscholen van Deelgemeente Prins Alexander zit, óf op ons eigen kinderkoor. Oefenen start in de week van 13 november op basisscholen: Passe Partout (Nesselande), Cornelis Haakschool (Oosterflank), De Horizon (Ommoord), Onze Wereld (Lage Land) en de Jan Antonie Bijloo (Prinsenland). Vraag meer informatie aan via de contactpagina, of kom op vrijdagavond meezingen met het Maasstedelijk Kinderkoor. Diana van Es, 06-53518119. 

 

 

Op deze website meer informatie over onze verschillende koren, een impressie en een manier om met ons in contact te komen, om lid te worden, of een van onze koren te boeken.

Draagt u de Maasstedelijke koren een warm hart toe? Wordt vriend van de Maasstedelijke Koren!

De afgelopen 25 jaar hebben honderden kinderen bij de Maasstedelijke Koren kennis gemaakt met koorzang. Een aantal van hen is professioneel zanger(es) geworden. Vele anderen zingen nog met plezier in een amateurkoor. Ook volwassenen kunnen al jaren terecht bij de Maasstedelijke koren. Veel leden zijn al jarenlang, soms van kleins af aan lid van de vereniging. Gezamenlijk muziek maken verbindt, ontspant en geeft plezier. Ook is aangetoond dat het maken van muziek goed is voor de hersenontwikkeling van kinderen.

 

Het organiseren van concerten en concertreizen, de inzet van de muzikale staf, het uitvoeren van bijzondere producties: dat kunnen we niet zonder financiële steun. U kunt vriend van de Maasstedelijke Koren worden vanaf 25 euro per jaar. Daar krijgt u ook iets voor terug: 4x per jaar dit nieuwsblad en korting op onze eigen concerten.