Maasstedelijke Koren

Koorvereniging voor kinderen en volwassenenHet Kinderkerstkoor

 Sinds 11 november zijn we begonnen met een tijdelijk kerstkoor voor kinderen die in groep 4, 5 en 6 zitten. Onder leiding van Anneke van Es wordt er elke vrijdag van 18:30 tot 19:30 gezongen in de Alexanderkerk in Rotterdam. Door middel van (traditionele) kerstnummers leer je op een leuke manier wat er van je wordt gevraagd om in een koor te zingen.


Voor wie is het?

Het kerstkoor is voor kinderen die in groep 4, 5 en 6 zitten. Natuurlijk doen we niet moeilijk over een jaartje ouder of jonger.

Wanneer en waar repeteert het kerstkoor?

Er wordt elke vrijdag van 18:30 tot 19:30 gerepeteerd, met een korte pauze om 19:00 - waar je ook iets te drinken krijgt. Er wordt gerepeteerd in de Alexanderkerk in Rotterdam. Het adres is Springerstraat 340, 3067 CX Rotterdam.

Wordt de muziek ook uitgevoerd?

Op 18 december is het jaarlijkse St. Donatus concert van de Maasstedelijke Koren. Het kerstkoor doet hier ook aan mee, zo leer je ook op te treden voor publiek. Naast het kerstkoor zingen ook de andere koren en is er een poppenspeler. Het concert begint om 14:30 en is in de Caeciliakerk, adres Zocherstraat 90, 3067 AT Rotterdam.